Ej, co straszysz dziewczyne!NIKA.S_97 pisze: ↑pn wrz 20, 2021 6:20 amOho kochana, no to nieźle się wpakowałaś hahaurządzanie mieszkania to raj i katorga w jednym
Pamiętam swoje pierwsze mieszkania i to ile się umęczyłam, żeby wszystko miało jakikolwiek ręce i nogi, a i tak wyszło średniawo. No ale może Ty masz lepszy zmysł do wystroju, mi odrobinkę go zabrało hahaha
![]()
![]()
OOOOO dzięki, na pewno sprawdzę. Nie słyszałam o nich, a zawsze to lepiej jednak celować coś sprawdzonego z polecenia. A powiedzcie tak z troche innej beczki.. wieszacie jeszcze firanki w oknach, czy raczej stawiacie na inne rozwiązania? Nie wiem sama, czy to nie zrobi takiego babcinego klimatu, a tego bym nie chciała.Piotrek72 pisze: ↑pn wrz 20, 2021 8:55 amHmm jeżeli chodzi o komody, to chyba akurat mogę się wypowiedzieć, bo sam wiem, że znalezienie porządnej nie jest wcale takie proste - dużo teraz badziewia na rynku i nie ma co się oszukiwać, że jest inaczej. Ja mam swoją drewnianą komodę z Domowanie. No jakość jest naprawdę kozacka, nic mi się nie psuje, nie odkleja, nie przeciera, a komoda jest stale w użytku. Warto inwestować w meble, które latami wyglądają jak nowe - docelowo mniejsze koszty, niż wymienianie zepsutych mebli co rok, czy dwa.![]()
No właśnie moja mama mówi to samo i sama nie wiem... może po prostu firanki w salonie, żeby nikt się nie doczepił, a reszta domu roletkiMarko_Biznesowy pisze: ↑pn wrz 20, 2021 9:07 amMoja żona mówi, że dom bez firan jest jak hotelja nie wchodzę jej w drogę w tej kwestii - jest przytulnie, także nie przeszkadzają mi te firany, ale jakby ich nie było, to też bym nie rozpaczał
kwestia estetyki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość