Jakie rękawice na magazyn?

Awatar użytkownika
Rafał.B77

Jakie rękawice na magazyn?

pt lip 12, 2024 6:05 am

Cześć. Potrzebuję hurtowo około 100-150 sztuk rękawic do prac magazynowych, zastanawiam się jak to tanio zrobić ;) , wampirki czy istnieją jakieś tańsze ale równie dobre alternatywy? Oczywiście nie chce też kupić jakiegoś badziewia za grosze które zepsuje się po jednym dniu użytkowania bo to mija się z celem. Miał ktoś może podobną zagadkę? Chętnie posłucham rad w tej sprawię.

Awatar użytkownika
Korcia.Ka

Re: Jakie rękawice na magazyn?

pt lip 12, 2024 9:14 am

Tańsze od wampirek są już chyba tylko lateksówki no ale nie polecam, myślę że najlepszym wyjściem było by po prostu znalezienie jak najtańszej oferty.
Albo doinwestować i kupić porządne mocne rękawice na magazyn, tylko wtedy wiadomo koszta rosną, myślę że zwykłe wampirki w zupełności wystarczą na start.

no avatar
MaksM24

pt lip 12, 2024 10:58 am

Jeśli chodzi o cena/jakość absolutnie nic nie pobije starych dobrych rękawiczek wampirek zwłaszcza jak się kupuje wielosztuki, polecam zakup przez Internet bo jednak wychodzi tak najtaniej na przykład tutaj: https://romexbhp.pl/261-rekawice-wampirki, myślę że taki będą akurat na magazyn. Czasem można znaleźć super oferty lokalnie warto poszukać jeśli ma się czas.

no avatar
Robson_P

pn lip 22, 2024 7:00 am

taaa zdecydowanie powinieneś postawić na wampirki
ja nawet używam ich w domu, bo najlepiej chronią dłonie przez urazami, a jednak nie chciałbym cały czas mieć ran na rękach, a jak masz pracowników to ty za nich odpowiadasz, więc postawienie na coś solidnego to najlepsze rozwiązanie

no avatar
Konieczny_D0
Kontakt:

pn lip 22, 2024 10:44 am

Takie lateksówki to do kuchni może się nadają, a nie na magazyn :lol:

Kup te wampirki z jakiegoś dobrego sklepu, tam kolega wyżej poleca jakiś. Nie idź po taniości i nie zamawiaj z jakichś alie cyz coś. Tobie jeszcze się to zwróci pewnie, a pracownicy będą zadowoleni. Nie mam firmy, ale pracowałem kiedyś na różnych magazynach i uwierz mi , że wyposażenie jest bardzo ważne nawet nie tylko dla komfortu, ale BEZPIECZEŃSTWA!

ODPOWIEDZ